op-bico-brochure-1

Bico

Presentasjonsbrosjyre

Bico bygg og innredning er en moderne sørlandsbedrift med lange og stolte tradisjoner. Bico har over 100 ansatte, og leverer bygg- og innredningsløsninger av høy kvalitet for butikker, næringsbygg, boliger og fritidsboliger. Vi har jobbet med Bico siden 1998, og har ansvaret for deres helhetlige visuelle identitet gjennom jevnlige designleveranser og rådgivning. Med hovedbrosjyren ønsker Bico å sette fokus på hovedsatsningsområdene sine samtidig som de viser helheten i tjenesteutbudet sitt.

Bico bygg og innredning (construction and joinery) is a modern company from southern Norway, with a long and proud heritage. With over 100 employees, the delivers buildings and interior solutions for retail, offices and dwellings. We have worked with Bico since 1998, and are continue to manage their visual identity through both practical design work and consultation. The corporate brochure aims to focus on Bico’s main areas of business while showing off the totality of their services.

op-bico-brochure-0

Bico opererer etter slagordet «Gode idéer fortjener godt håndverk». Dette er en filosofi vi deler med Op designstudio, som skaper og forvalter den grafiske profilen vår med fast og sikker hånd. Det nærmer seg nå tjue år siden vi begynte samarbeidet med menneskene i Op designstudio. De kjenner oss så godt at veien fra bestilling til resultat er enkel og effektiv — det er som å ha en levende designmanual! Som samtalepartnere sørger de for å stille spørsmål som utforder oss og gjør oss bedre, og sammen vedlikeholder og bygger vi videre på vår visuelle identitet.”

Aksel Andersen
Markedssjef, Bico bygg og innredning

op-bico-brochure-03
op-bico-brochure-15
op-bico-brochure-05
op-bico-brochure-09
op-bico-brochure-14

More cases