opdesign kilden CC-plass

Kilden Teater og Konserthus

Plakatuttrykk

Kildens mangfoldige program skal nå ut til publikum. Hver forestilling har sitt eget plakatuttrykk som spres i mange ulike kanaler. Arbeidet med å komme frem til plakatuttrykkene er både morsom og krevende. I samarbeid med markedsavdeling, scenograf, regissør, fotograf, sminke- og kostymedesigner finner det visuelle uttrykket etterhvert sin form. Alt markesmateriell følger faste maler og skal bidra til en helhetlig merkevarebygging og ryddig kommunikasjon med publikum.

Se flere Kilden-prosjekter under arbeider og «sorter etter kunde».

opdesign kilden CC-banner terje-vigen

«Terje Vigen – en musikal» vises i utendørsamfiet Fjæreheia i Grimstad sommeren 2017 og danner flotte kulisser for det folkekjære diktet av Henrik Ibsen.

Diktet handler om sjømannen Terje Vigen som under Napoleonskrigen på 1800-tallet ror over havet til Danmark for å skaffe mat til sin lille familie. En intens historie om kjærlighet, hat, hevn og tilgivelse.

opdesign kilden CC-banner kveiteprinsen

«Kveiteprinsen» med Kristiansands egen Nils Harald Sødal i spissen for trioen bestående av ham selv, komiker Espen Beranek Holm og operasanger Tuva Semmingsen utspiller det seg et genmanipulert sørlandseventyr av de sjeldne.

opdesign kilden CC-banner jeg-er-lucia

«Jeg er Lucia» er historien om kvinnen og operasangeren som presser seg ut over tålegrensen i et ønske om å leve i tråd med sine kunstneriske og menneskelige idealer. Hun drømmer om den ultimate fremførelsen og tolkningen av den verdensberømte operaen Lucia di Lammermoor av Donizetti. Vi får et innblikk i en sangers virkelighet og fantasi – som er langt fra så glamorøs som en kan få inntrykk av.

opdesign kilden ccbanner et-dukkehjem

Alle kjenner historien i Henrik Ibsens «Et dukkehjem». Et tilsynelatende vellykket par i et «møblert» hjem, helt til Noras illusjoner om ekteskapet blir knust, og hun bestemmer seg for å forlate Torvald og deres barn for å finne seg selv.

opdesign kilden CC-banner figaros-bryllup

«Figaros bryllup» kjent komisk opera av Wolfgang Amadeus Mozart i moderne innpakning og nye omgivelser. Handlingen i denne oppsetningen utspinner seg på et filmsett og handler om regissørassistenten Figaros kjærlighet til make-up-artisten Susanna. Regissøren (originalt greven i librettoen) er også forelsket i Susanna og stikker kjepper i hjulene for deres kjærlighet. Han sjenker Susanae en camper, så han enklere kan ha tilgang til henne på filmsettet...

opdesign kilden CC-banner doktor-proktor

Har du rompe så kan du prompe”

Bulle

«Doktor Proktors prompepulver» av Jo Næsbø er en barnefavoritt som handler om Lise, Bulle og doktor Proktor, som har funnet opp verdens kraftigste prompepulver...

More cases