op skeieeiendom drgt 01

Skeie Eiendom

Installasjon i foajé

Til inngangspartiet i næringsbygget i Dronningens Kvarter har Op designet en spilevegg og benk i ubehandlet eik. Sirkelen som er skåret ut av spilene skrår forsiktig ut av veggen. Sirkelen blir først synlig når du beveger seg til høyre eller venstre for bildet. Benken har en frisk oransj farge i bunnen for å gi et avbrekk og varme til omgivelsene. Produsert av Bico.

For the foyer of the office building in Dronningens Kvarter (The Queen's Quarter), we have designed a picture wall and bench in untreated oak. A circular field is carefully angled away from the rest of the picture wall. The circle appears only when viewed from the side, and more or less disappears when viewed front-on. The bench has a fresh orange color between the slats to contrast and bring some warmth to the surroundings. Built by Bico.

op skeieeiendom drgt 03

More cases