edderkopp

Vi søker grafisk designer

Kommunikasjonshuset Fundament (fundamentet.no) er Sørlandets ledende kommunikasjonsmiljø, og teller godt over 30 medarbeidere. Fagområdene våre strekker seg fra PR og rådgivning til strategisk design, reklamebyrå tjenester, 3D, film og event. Vi hjelper våre kunder til nå sine mål, gjennom effektiv kommunikasjon.

Til designavdelingen i Fundament søker vi en formsterk og nysgjerrig grafisk designer. Du er gjerne nyutdannet eller i starten av din karriere. Fra din arbeidsplass i Kristiansand (kristiansand.no) får du sjansen til å jobbe med noen av landsdelens største merkevarer i et erfarent og dedikert designteam.

Fundament design (opdesign.no) leverer grafisk design av høy kvalitet til oppdragsgivere i privat og offentlig sektor og tilbyr et nært samarbeid mellom kunde og designer. Vi jobber strategisk og utvikler designløsninger for alle flater. Kundekontakt, grafisk produksjon og produksjonsoppfølging er en naturlig del av hverdagen.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

• Universitetsgrad innen grafisk design
• Grunnleggende forståelse for samspillet mellom merkevarebygging, visuell kommunikasjon og markedsføring

Du kan vise til egne prosjekter/skoleoppgaver av høy håndverksmessig kvalitet
• Du har fått din/e første utmerkelser Inngående kjennskap til verktøyene i Adobe-pakken, forståelse og interesse for typografi, foto og frontend design Du er en idégenerator med evne til helhetlig tenking
• Du er strukturert, nøyaktig og faglig engasjert
Du er sosial og omgjengelig og trives med å jobbe både selvstendig og i team Du evner å prioritere oppgaver i en hektisk hverdag og løser små og store oppgaver med like stort engasjement og presisjon Du er en god kommunikatør og samtalepartner Språk: Flytende norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig


Vi tilbyr

Stillingsbrøk: 100%
• Gode utviklingsmuligheter i et dedikert designteam
• Varierte og utfordrende arbeidsoppgaver
• Flotte kontorfasiliteter midt i Kristiansand sentrum
• Konkurransedyktige betingelser
Tiltredelse etter avtale

Søknadsfrist 26.08.2018.

For mer informasjon kontakt Anne-Britt Thompson på telefon 959 34 843 eller Bjørn Høydal på telefon 901 80 746‬.

Søknad med CV og portfolio sendes til design@fundamentet.no

More cases